Ändrad resetid :)

Det börjar närma sig nu, och jag börjar bli jätte nervös! 
Har börjat packa nu och det ser inte så bra ut, min stora väska är redan full:( och jag är har mycket kvar att packa till! 
Ja i alla fall våran resa har nu blivit flyttad från tisdag eftermiddag till tisdag morgon:)
Ja vi har ingen cd-spelare heller i Bettan, så det blir radio till Halo spelas, för då har Chatarina lovat att rycka ur radion, så då är det jag som får ta ton resten av biten :D och jag om någon vet att Chatarina bara älskar när jag sjunger, särskilt Erik Grönwalls låt ;)



Vad ska man ha med sig?

Min packning går inte så bra, jag har bara kommit på jag behöver ha med mig en tandborste och kock kläder och varma kläder. tror jag lär glömma en hel massa saker jag kommer sakna! kan man ta med sig sängen? alltså nästan värt att fråga Chatarina om vi kan ta den på taket på Bettan:) 
Vi kan ju använda den som takbox vet ja :D hon som tjatat om det hela veckan :)
PERFEKT!

Jag får nog ta mig en riktig funderare över detta? jag får skriva en packningslista helt enkelt:)

Andra inlägget (;

Haha jag tror inte jag och Stina kommer samsas om denna bloggen, två starka viljor brukar inte fungera så bra ihop ;) Gjorde lite ändringar nu får se när hon märker det, hihi. Börjar längta lite smått nu och hoppas vi kommer iväg tidigt på tisdag så jag slipper köra i mörkret. För det vore förbannat retligt att köra på en ren det första man gör. Men ska man till fjället så ska man (;

Första inlägget :)

Haha ja jag har nu gjort design på våran fjällen blogg:) 
fick dock klagomål av Chatarina för hon tyckte jag inte fick  skriva kläppen utan det skulle ju vara som Mimmi och Reine style ;) så va bara att ändra :D

Haha ja vi ska i alla fall åka till Kläppen som ligger en bit från sälen, ja vi vet inte riktigt vart vi ska bo än men vi hoppas på mer än en igloo, men man vet ju aldrig kanske får sova där på våra ren pälsar :)
vi har planerat och lämna Tranås på Tisdag eftermiddag. 
Det är Chatarina som ska köra hela vägen för jag har ju inget körkort:( men som tur är har vi BETTAN som är den bästa bilen :) 

Ne nu ska jag Tjata på Chatarina att hon också ska skriva lite :) 

PussPuss // stina

RSS 2.0